Ny direktlinje mellan Oslo och Visby

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

Resa | Gotland

Det råder Gotlandsfeber i vårt grannland Norge. Så stor att SAS nu startar en direktlinje mellan Oslo och Visby i sommar.

– Gotland är ett unikt resmål som på många sätt upplevs exotiskt, säger Thomas Johansson på Visit Sweden.

Stefan Löfvén må rata Gotland i sommar, men det lär inte vår norska grannar göra. Intresset för att promenera längs ringmuren och ta ett dopp i Blå lagunen är så stort bland norrmännen att SAS nu öppnar en direktlinje mellan Oslo och Visby i sommar.

– Gotland är en mycket populär destination bland norrmännen och vi ser fram emot att få välkomna fler norska besökare som nu kan flyga direkt till Visby, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport, i ett pressmeddelande.

Två avgångar i veckan

Den nya linjen kommer att öppna den 24 juni, med två avgångar i veckan fram till den 12 augusti. Den kompletterar SAS övriga tre dagliga avgångar till Visby från Arlanda under högsäsong.

– Gotland är ett unikt resmål som på många sätt upplevs exotiskt, och som allt fler norrmän upptäcker. Direktflyg mellan Oslo och Visby har en stor betydelse för antalet norrmän vi kan få hit till ön och vi är fantastiskt glada över den här linjen, säger Thomas Johansson, landschef Visit Sweden i Norge, i pressmeddelandet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA