Så gör du för att fira nyår i Sydneys operahus

Släpper exklusiva biljetter – till 10 personer

Publicerad:
Miljontals personer ser Sydneys fyrvekerier varje år.
Foto: Zak Kaczmarek\City of Sydney / Getty Images AsiaPac
Miljontals personer ser Sydneys fyrvekerier varje år.

Sydney

Nyår i Sydney innebär spektakulära fyrverkerier. Och ingenstans ser du dem bättre än från Sydneys kända operahus. Nu släpps 10 biljetter till ett nyårsfirande i operahuset, för endast dryga 60 kronor per biljett.

Drömmer du om att besöka Operahuset i Sydney? Nu kan du bli en av 10 personer som får fira nyårsafton i operahuset, då 10 biljetter till ett nyårsfirande där säljs tillsammans med Airbnb. En gång i veckan släpps två biljetter för bokning med start 13 november. Fyra av biljetterna har alltså redan sålts, men sex finns kvar till försäljning. Biljetterna kostar endast 10 australiensiska dollar, cirka 66 kronor, och syftet är att låta personer få se det spektakulära nyårsfirandet från första parkett oavsett ekonomi.

Foto: Ken Leanfore
Nu får 10 personer möjlighet att se fyrverkerierna från första parkett.

Middag, konsert och balkonghäng

I biljettpriset ingår en middag, en konsert och tillgång till en balkong där de 10 nyårsfirarna får se fyrverkerierna vid tolvslaget.

– Sydneys kända nyårsfyrverkerier ses av miljontals människor runt om i världen. Vi ser fram emot att låta 10 gäster få en oförglömlig kväll på en del av operahuset som sällan får ses, för att fira in det nya decenniet, säger Sydneys operahus VD Louise Herron.

De biljetter som finns kvar till nyårsfiranden släpps varje onsdag klockan 12 i Sydney, alltså klockan 2 på natten i Sverige. Biljetterna säljs i par och ett par säljs varje vecka.

Foto: Ken Leanfore
I biljettpriset ingår även en middag på operahuset.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA