9 hotell med lyxig direktaccess till pool

Här kan du bada privat med partner eller familj

Publicerad:
Addera extra lyx på resan med hotellrum som har direktaccess till pool.
Foto: TUI/Mathias Nero
Addera extra lyx på resan med hotellrum som har direktaccess till pool.

Hotell

Drömmer du om att kliva direkt ur sängen och dyka ner i en sval bassäng? Eller sippa på ett glas bubbel i en pool tillsammans med din partner utan att andra plaskar omkring i din närhet?
Här är 9 lyxiga europeiska hotell med direktaccess till pool.

Oavsett om du ska på romantisk semester med din partner, åka på tjejresa eller ha ledigt med barnen – det är alltid härligt med lite extra lyx och privatliv på resmålet. Starta dagen på terrassen med en god frukost innan du lägger dig till rätta på solsängen och doppar tårna i bassängen precis utanför ditt hotellrum.

Här är 9 hotell i Europa från olika resebolag som erbjuder hotellrum med direkt access till bassängen eller en privat pool.

Foto: Mathias Nero
Ocean Beach Club på Gran Canaria.

1. Ocean Beach Club på Gran Canaria

Erbjuder rum som har direktaccess till poolen. Hotellet ligger precis vid stranden och är ett koncepthotell som passar familjer som värdesätter design och god mat. Ett bra alternativ för barnfamiljer.

Foto: Mathias Nero
Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern.

2. Ocean Beach Club i Ayia Napa på Cypern

Hotellet öppnade förra sommaren och är samma typ av koncepthotell som det på Gran Canaria här ovan. Här kan du få ett hotellrum med bassäng precis utanför dörren. Njut av lata dagar på din egen terrass vid stranden eller vid ett av hotellets poolområden.

Foto: Ving
Boutique 5 i Kiotari på Rhodos

3. Boutique 5 i Kiotari på Rhodos

Det här är ett lyxhotell med två poolområden som erbjuder rum med direktaccess till badbassängerna. På det här hotellet får du inte ha med dig små barn, här är åldersgränsen 17 år. Med bara 100 meter till havet har du många badstränder att välja mellan.

Foto: TUI
Agios Nikolaos på Kreta

4. Miramare Resort och Spa i Agios Nikolaos på Kreta

Här kan du boka hotellrum med privat pool och havsutsikt. Hotellet har tre andra bassängområden och ligger ett på promenadavstånd från centrum.

Foto: TUI
Amathus Elite Suites

5. Amathus Elite Suites, Ixia på Rhodos

Med privat pool och utsikt över stranden och havet är Amathus Elite Suites ett hotell med lyxkänsla. Hotellet ligger i staden Ixia på Rhodos och det har dessutom ett av öns största span.

Foto: Charlotte Olsson
Royal Garden Villas och Spa på Teneriffa.
Foto: TUI
Zante Maris Suites på Zakynthos

6. Zante Maris Suites på Zakynthos i Grekland

Det här är ett nybyggt designhotell som erbjuder rum med privat pool samt rum med direktaccess till pool. Njut av utsikten över gröna landskap och blått hav. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 17 år.

7. Royal Garden Villas och Spa på Teneriffa

Det här är ett förstaklasshotell som är inspirerat av Asien. Här kan du hyra en villa med privat pool. I området finns golfbana och fiskebyn La Caleta. Stranden Playa de las Americas’ ligger cirka fyra kilometer därifrån.

Foto: Apollo
Salvator Hotel Villas och Spa i Parga.

8. Salvator Hotel Villas och Spa i Parga i Grekland

Här kan du boka en villa med privat pool och njuta av utsikten över frodiga landskap med havet i bakgrunden. Den gröna interiören ger ett fräscht intryck.

Foto: Apollo
Porto Elounda Golf och Spa på Kreta.

9. Porto Elounda Golf och Spa Resort på Kreta

Hotellet ligger lite utanför byn Elounda. Här kan du boka rum med privat pool. Hotellet riktar sig till familjer och har ett vattenland för alla under 17 år och har dessutom många andra aktivteter för barn.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA