Fem hus att hyra för dig som älskar Frost

Publicerad:
Uppdaterad:
I Florida finns det flera hus med tema Frost.
Foto: Homeaway
I Florida finns det flera hus med tema Frost.

Frost

I januari 2014 släpptes den första filmen om Elsa och Anna som skulle ge stora delar av världen Frostfeber. Nu har den efterlängtade uppföljaren haft premiär, och intresset är återigen ett faktum. Här är fem boenden att hyra för den som vill omge sig av allt från Frost.

Anna, Elsa, Olaf och Kristoffer har blivit kända namn sedan Frost hade premiär för första gången. 25 december 2019 var det dags för premiären av film nummer två, men om du inte får nog av karaktärerna i tv-rutan kanske en resa till USA är på sin plats. Där finns i alla fall dessa fem boenden som kan hyras, enligt en sammanställning från Homeaway.

1. Formosa Gardens Estates – USA

I Florida ligger Formosa Gardens Estates, ett inhägnat område där bland annat detta hus med Frost-tema ligger. Huset har sju sovrum och tre av dem är inredda med temat Frost. Det finns även en pool, spa, spelautomater och hemmabio inspirerad av Frost. Dessutom ligger Disney World tre mil bort – om du inte har fått nog av karaktärerna. Totalt får 16 personer sovplats i huset

Foto: Homeaway
Tre av husets sju sovrum är Frost-dekorerade.

2. Orlando – USA

Älskar du både Frost och Harry Potter? Eller kanske finns fans av båda berättelserna i samma familj? Då kan det här vara ett passande alternativ. I Reunion i Florida ligger detta hus med rum dekorerade enligt de båda filmerna. Disney World och Universal Studios ligger nära om du vill ha en dagsutflykt, men på området finns även vattenparker, pooler och golfbanor som du får tillgång till om du hyr huset. Totalt finns fem sovrum med plats för tolv personer.

Foto: Homeaway
I detta hus finns rum med både tema Frost och Harry Potter.

3. Kissimmee – USA

Florida är verkligen platsen att besöka om du vill vältra dig i Frost. Här i Kissimmee finns ännu ett hem att hyra för de som gillar både Frost och Harry Potter. Huset har plats för tio personer i fyra sovrum, och där finns även en pool för utehäng eller en stor tv för kvällar framför favoritfilmerna.

Foto: Homeaway
I det här huset kan du sova i en vintervärld och bada i en pool samma dag.

4. Kissimee – USA

Om du föredrar Star Wars framför Harry Potter så finns även detta hus att hyra i Kissimee. Det finns ett sovrum med Star Wars-tema, ett med Frost-tema, och tre sovrum till. Nära huset finns en golfbana, vattenpark, bar, restaurang och gym. Totalt får 14 personer plats i huset.

Foto: Homeaway
Frost och Star Wars samsas i detta hus.

5. Orlando – USA

I det här enorma huset finns det plats för 22 personer i 9 sovrum – varav två är temarum för alla som älskar Frost och Harry Potter. Även detta boende ligger nära Orlandos temaparker så att du kan hänga där på dagen för att sedan komma hem till ett hus i samma tema. I huset finns även en pool, ett biljardrum och en biosalong.

Foto: Homeaway
Hela 22 personer får plats i detta hus.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA