Populäraste kokböckerna

Detta är en kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik.

Uppdaterad 2017-10-06 | Publicerad 2009-08-27

Topplista: Hitta rätt i kokboksdjungeln

I Sverige kommer det i genomsnitt ut en ny kokbok om dagen. Vilken ska man välja? Det här är de populäraste just nu. Böcker om LCHF och GI–dieterna står högt i kurs.

1) Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-Kokbok

Av: Annika Dahlqvist, Maria Höglund, Optimal Förlag 2009

2) Surdegsbröd : Recept och tips från en hemmabagare

Av: Martin Johansson, Natur & Kultur 2009.

3) A Piece of Cake

Av: Leila Lindholm, Natur & Kultur 2008.

4) Ät fet mat! - bli frisk och smal med LCHF - KOKBOKEN

Av: Lars-Erik Litsfeldt, Optimal Förlag 2009.

5) Vår kokbok av Coop provkök

Norstedts 2009.

7) Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare

Av: Sten Sture Skaldeman, Prisma 2009.

8) GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala

Av: Sten Sture Skaldeman Prisma 2007.

9) Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater

Av: Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson, Ica Bokförlag 2006.

10) Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat

Av: Per Morberg, Bonnier Fakta 2009.

(Källa: www.bokus.com )

Kultur

Prenumerera på Kulturens nyhetsbrev

Aftonbladets kulturchef Karin Petterson guidar till veckans viktigaste kulturhändelser och mest intressanta idédebatt.

Följ ämnen i artikeln