Säljer Zlatans bil – till högstbjudande

Publicerad:

Bilar

Porschen som rattats av stjärnan och uppskattas gå för 235 000 – 260 000 kr

1 av 5

Sugen på en prestandasuv med stamtavla?

Då kan det här vara ett intressant alternativ.

Marcus Herrlin säljer nämligen Zlatans gamla Porsche Cayenne Turbo.

– Det vore roligt om den går vidare till någon som uppskattar bilens historia, säger han till Aftonbladet Bil.

Marcus Herrlin
Foto: Foto: Privat
Marcus Herrlin

Är du på jakt efter en lite vassare suv, men inte hittat rätt än?

Då kanske du ska titta in KVD:s auktion på en Porsche Cayenne Turbo. För inte nog med att bilen är utrustad med ”extra allt” – den har även en rattats av fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

– Det blir många som blir lite ”starstruck” när de får sitta i bilen. Att de får sitta på samma plats som Zlatan. Det är onekligen en stor wow-faktor att han ägt den och det gör att man får många roliga reaktioner, säger säljaren Marcus Herllin.

Kunde inte motstå

Marcus berättar att han slog till direkt när han fick möjligheten att förstärka startuppställningen med Zlatans Porsche.

– Jag kunde inte motstå den. Visst bilen var väldigt fin och en av de mest välutrustade versionerna som kom till Sverige. Men att Zlatan ägt den var självklart en bidragande orsak. Sen att det finns både bild- och videobevis på att han ägt den är roligt, säger Marcus.

Får se vad ersättaren blir

Marcus köpte bilen 2011 och till skillnad från Zlatans beryktade temperament har Porschen varit väldigt trygg och behaglig att ha som vardagskompanjon. Men nu, efter fem år, så är det dags för förnyelse.

– Allt har sin tid och det är med lite sorg i hjärtat vi säger farväl. Vi får väl se vad vi ersätter Zlatans bil med, men jag är en obotlig bilentusiast så nått roligt får det bli, säger Marcus.

Porschen ligger ute till försäljning på KVD och det uppskattade värdet på den ligger mellan 235 000 och 260 000 kronor. För det får man alltså en 500 hästars Cayenne Turbo av årsmodell 2008 – med wowfaktor.

■ ■ ■ Har du nyhetstips till Aftonbladet Bil? Mejla ditt tips hit.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MIN BIL