Rejäla grillbestick och vassa köttknivar – fina tips

Uppdaterad 2022-08-04 | Publicerad 2022-07-22

Artikeln innehåller annonslänkar

Besticken som fixar biffen

Njut av härliga grillkvällar med ordentligt vassa knivar som enkelt skär igenom olika typer av kött och kyckling.
Här listar vi populära grillbestickset som du kan klicka hem i dag.

Grillbestick med vassa köttknivar är lite av ett måste på grillmiddagen för att du enkelt ska kunna skära igenom en grillad bit kött eller kyckling.

Här nedan listar vi några populära och eftersökta bestickset som är framtagna för kött och annan mat med lite motstånd – som behöver ett vasst alternativ. Fina bestick som både är praktiska och förhöjer din dukning till vardag och fest. Perfekt att uppgradera kökslådorna med eller att ge bort i present.

Grillbestick från Vargen & Thor, 8 delar

Grillbesticken i serien Glöd från svenska märket Vargen & Thor är tillverkade av borstat rostfritt stål med fiskbensmönstrade handtag. Setet består av fyra fyrtandade gafflar och fyra sylvassa knivar. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick från Tramontina, 12 delar

Prisvärda köttbestick från Tramontina med stadiga handtag i mörkbrunt trä. Knivarna har sågtandade blad som passar utmärkt för att skära igenom grillat kött. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick från Gense, 12 delar

Duka till sex personer med dessa stilrena grillbestick från Gense i serien Old Farmer. Besticken är i rostfritt stål och plast och har en rustik look och går att köra i diskmaskin. Perfekta att använda till grillat, säljs i set om 12 delar med kniv och gaffel. Läs mer och köp här (annons).

Köttknivar från Anders Petter, 6-pack

Rejäla köttknivar med trähandtag från Anders Petter med sågtandade blad och stora handtag av mörk rosenträ. Säljs i set om sex stycken. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick från WMF, 12 delar

Rostfria grillbestick från tyska WMF i serien Geschenkidee som är designade för att skära igenom köttbitar. Kniven har en vass tandad egg och gafflarna har extra långa spetsar som gör det enkelt att hantera all form av grillat. Säljs i set om 12 delar med kniv och gaffel och levereras i en snygg och praktisk trälåda. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick Raw från Aida, 8 delar

Minimalistiskt designat bestickset Raw från danska märket Aida i svartfärgat rostfritt stål med fyra gafflar och fyra grillknivar med tandad egg. Setet är vackra att kombinera med tallrikarna i stengods samma serie eller annat porslin. Läs mer och köp här (annons).

Grillknivar från Scandi living, 6-pack

Köttknivarna från svenska Scandi Living har en satinmatt yta och är tillverkade av rostfritt stål och har vassa tänder som enkelt skär igenom grillade grönsaker och kött. Knivarna säljs i set om sex stycken och är med sin enkla design lätta att kombinera med olika serviser. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick Markus Aujalay, 12 delar

Kött- och grillbestick från stjärnkocken Markus Aujalays Signature-kollektion. Besticken är tillverkade i högklassigt rostfritt stål och har en högblank yta. Läs mer och köp här (annons).

Grillbestick Eva Trio, 8 delar

Eva Trio Legio Nova Grillbestick är tillverkade i blankpolerat rostfritt stål, med en härlig tyngd som ligger bekvämt i handen. Den tandade kniven är perfekt för rejäla köttbitar och är fina att använda både till vardag och fest. Besticken säljs i set om fyra gafflar och fyra knivar. Läs mer och köp här (annons).

LÄS VIDARE