Dagens namn: Engelbrekt
clock 45 min
arrow En klassiker som är ett roligt substitut till ostbrickan. Otroligt lätt att göra, och uppskattad av de flesta.
clock 30 min
arrow Chokladfondant är en av de godaste desserter jag vet, men det är lite klurigt att få till den perfekta gräddningen.
clock 1 h 15 min
arrow Tapas med fiskpaté som du behöver förbereda dagen innan. Lägg på favoritbrödet och toppa med tomat och en klick yoghurt.
clock 20 min
arrow Krämig brie eller camembert passar att värma i ugnen.
clock 40 min
arrow Tarte tatin med päron – enkelt recept
arrow Sébastien Boudet värnar om bra, näringsrik och god…
arrow Förmodligen världens godaste dessert.
clock 1 h
arrow En perfekt efterrätt att göra på svenska höstäpplen.
arrow En fantastiskt god och saftig fransk kaka med mandel.
clock 2 h 5 min
arrow Citron och marängtarte – när kocken Paul Svensson gör citron-och marängtarte väljer han ekologiska citroner.
arrow Söta nektariner och fluffig smet bakas på grillen till en härlig fransk clafoutis.
clock 35 min
arrow Lyxigt, lätt och fantastiskt gott.
arrow Enkla att göra och ett roligt alternativ till vanliga pepparkakor.
arrow En mumsig soppa med läckra smaker av alla olika lökvarianter.
clock 25 min
arrow Snabba crêpes – istället för pannkakor kan du svänga ihop matiga dillcrêpes till middagen.
arrow En mustig fransk grönsaksröra som går att variera i oändlighet.
arrow Med en blandning av vit choklad, smält grädde och färska bär blir den här efterrätten en riktig smaksuccé.
clock 1 h 30 min
arrow Mattias Kristiansson bjuder på en riktigt färgbomb.
arrow Staffan Heimerson åker vidare på sin matresa jorden och borden runt! Den här veckan reser han till Nice och tar reda…
clock 1 h 20 min
arrow Kyckling à l’orange – kyckling och apelsin är den ultimata kombon, det saftiga som gifter sig med det syrligt söta.
arrow Sätt extra sprätt på desserten med apelsinsmakande likör.
<
1
2