Potatiskanapéer med sill, gräddfil – toppad med löjrom
”Kanapéerna blir som små munsbitar före maten. Hemma hos oss brukar vi ta ett glas champagne som fördrink på julafton”, säger Årets kock Ludwig Tjörnemo.
Potatiskanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill
Ingredienser
- 6 små potatisar
- 4 msk gräddfil
- 6 bitar löksill, inlagd
- 6 tsk löjrom
- dill
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Sill smaksatt med svarta vinbär och enbär





1 h 5 min
Jessica Frejs enkla och snabba tips inför jul
Chatta med Gustav ”Jävligt gott” Johansson
Årets kock bjuder på en hel julmeny – på EN tallrik
Årets julskinka kan bli rekorddyr
Portvinstillverkaren: Port borde passa er svenskar
Goda sommarmaten
Pepparkaka med ädelostkräm





35 min
Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön





30 min
Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor, friterad grönkål och äpple





40 min
Tareq Taylor: Så lyckas du med julens klassiker
Fyllda fikon med mandelsmör, valnötter, mörk choklad och havssalt





20 min
Eggnog – juliga smaker av vanilj och kanel





10 min
Liten råbiff med löjrom





15 min
Årets kock-vinnarens favoritgodis





20 min
Gott till glöggen!





10 min
Löjromspizza – lyxigt och gott





30 min
Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche





30 min
Fänkål och dill - en superkombo till sill!





1 h 10 min
Krämig tacosill





10 min

Sill med asiatiska smaker





20 min
Mamma Evas fräscha citronsill





45 min
Krämig sillröra med prästost och dillfrön





10 min
Röd currysill – sillinläggning med heta smaker





10 min