Fira mor med en läcker 3-rätters meny

Av: Nina Kindbro

Publicerad:
Uppdaterad:
Läcker meny till mors dag.
Foto: Nina Kindbro, Thinkstock, Frida Wismar
Läcker meny till mors dag.

Mors dag – fira mamma med en riktigt härlig 3-rätters meny. Inled med halloumivåffla, som huvudrätt bjuds det på klassiska pasta vongole och som avslutning en riktigt len och god flan de huevo.

Börja med efterrätten, den ska in i ugnen och sedan kan den få stå och svalna i väntan på sin tur. Hallomivåfflan är snabblagad och kvick att duka fram. Smakrika vongol-pastan är lättare att laga än man kan tro men ser ju väldigt tjusig ut.

Halloumivåffla snabb och enkel förrätt som du sätter ihop strax innan serveringen.

Foto: Nina Kindbro
Halloumivåffla

Pasta vongole – den här rätten ser riktigt avancerad ut men är både snabblagad och enkel, men otroligt god.

Foto: Thinkstock
Pasta vongole

Flan de huevo – lenaste flan med sötsyrliga bär på toppen. Det här är mångas favorit.

Foto: Frida Wismar
Flan de huevo
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK